Informatii livrare


LivrareLivrarea produselor Desirette se va efectua, in medie, intr-un interval de 2-3 zile lucratoare de la incheierea comenzii si dupa confirmarea comenzii cu clientul. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului mai sus-mentionat, DESIRETTE.RO va informa clientul, in termen de 2 zile de la incheierea comenzii, caz in care, Clientul poate renunta in scris la comanda. In eventualitatea in care plata a fost efectuata prealabil livrarii, sumele platite vor fi rambursate in totalitate conform legii, in termen de 10 zile lucratoare de la data renuntarii.
Livrarea catre Client a produselor/serviciilor achizitionate, este efectuata prin intermediul unei firme de curierat rapid cu un cost fix de 19 lei pentru orice colet sau gratuit la comenzile peste 349 lei.

Firma de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale Clientului DESIRETTE.RO, exclusiv pentru prestarea serviciilor de transport a produselor achizitionate de acestia de pe site-ul companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii DESIRETTE.RO. De asemenea, tertii parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea serviciilor de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale Clientilor DESIRETTE.RO, sunt tinuti la respectarea intocmai a termenilor si conditiilor legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii DESIRETTE.RO. in acest sens, firma de curierat rapid poate contacta Clientii DESIRETTE.RO prin orice mijloc de comunicare (e-mail, telefon, SMS) in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.