Concept

Mesteri iscusiti manufacturau in inima Transilvaniei genti si produse din piele naturala pentru branduri internationale, de mai bine de 15 ani. In noiembrie 2015, fabrica si-a gasit noi proprietari, sub viziunea unei familii tinere si creative. Asa a luat nastere #Desirette, o afacere de familie.

Cu o pasiune puternica pentru design, arta si fashion, Armina Letitia Popeanu, arhitect de profesie, a debutat in lumea accesoriilor in vara anului 2014, cand a pus bazele unei afaceri de poveste, Lyria – Povestea ta Pictata. #Lyria este un brand 100% romanesc, nascut din dorinta de a oferi clientilor produse speciale. <Lucram doar cu produse din piele naturala, de calitate, adaptate personalitatii fiecarui client. Clientii Lyria sunt femeile cu stil si atitudine, care vor sa iasa in evidenta. Lyria picteaza manual povestea ta> ne povesteste Armina Popeanu. Desirette a fost continuarea fireasca a povestii, pentru a oferi doamnelor cu stil genti din piele naturala deosebita, cu un design modern.


Armina Popeanu este arhitect, specializat in design interior, design vestimentar si styling. De curand Armina a dat curs unei alte pasiuni a ei si s-a specializat in manufactura si design-ul pantofilor.


Letizia este prima colectie semnata de Armina Popeanu, liniile ei arhitecturale, texturile si culorile noului sezon reflecta viziunea arhitecturala si se contureaza sub noua colectie Letizia.


Desirette transforma dorintele tale in perfectiune!