Conditii de returnare


Anularea comenziiDaca doresti anularea comenzii inainte de termenul de livrare, te rugam sa contactezi echipa Desirette, telefonic la
0799.755.334 sau in scris pe adresa de e-mail: office@desirette.ro.


Vom face tot posibilul sa indeplinim solicitarea ta. Cu toate acestea, pentru produsele personalizate nu putem garanta anularea comenzii, odata ce aceasta a fost confirmata si trimisa in productie. In cazul in care, din orice motiv, vrei sa anulezi comanda dupa ce aceasta a fost trimisa in productie, avand in vedere ca produsele au fost deja realizate, ne rezervam dreptul de a retine avansul achitat.
Daca vrei sa anulezi comanda dupa livrare te rugam sa verifici sectiunea Retururi pentru a vedea in ce conditii se pot returna produsele achizitionate.
Anularea in mod repetat a comenzilor de catre acelasi client este considerata abuz.

Desirette garanteaza calitatea produsului achizitionat.
Conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) – “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte […] c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate […].”
Conform OUG 34/2014 art. 16 lit c) - "Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: [...] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar [...]."
Orice retur dupa o perioada mai mare de 14 zile de la receptia produselor Desirette este considerat expirat.
Solicitarile repetate de retur de catre acelasi client sunt considerate abuz.

Conditii de returnarePentru a returna un produs, este obligatoriu sa notificati personal Desirette, prin telefon la numarul:
0799.755.334 sau in scris pe adresa de e-mail: office@desirette.ro